Ponta: Am încercat să coabitez cu Traian Băsescu, dar e imposibil

Premierul Victor Ponta a declarat într-un interviu la România TV că a încercat să coabiteze cu preşedintele Traian Băsescu, dar nu se poate. Şeful Executivului a răspuns astfel unei întrebări adresate de un cititor pe pagina de Facebook a RTV.NET. "În mod sigur, dacă Traian Băsescu, prin voinţa poporului va reveni la Cotroceni, Crin Antonescu a anunţat deja (că se retrage din viaţa politică n.red.) eu nu cred că putem să coabităm. Eu am încercat. (...) E imposibil", a spus Ponta.

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 18:10
Ponta: Am încercat să coabitez cu Traian Băsescu, dar e imposibil

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că nu va putea coabita cu preşedintele Traian Băsescu în cazul în care acesta va reveni la Palatul Cotroceni după referendum, răspunzând astfel unei întrebări adresate de Alexandru Toma pe pagina de Facebook a ROMÂNIATV.NET

În mod sigur, dacă Traian Băsescu, prin voinţa poporului va reveni la Cotroceni, Crin Antonescu a anunţat deja (că se retrage din viaţa politică n.red.). Eu nu cred că putem să coabităm. Eu am încercat. Am încercat în primele 45 de zile de mandat ca prim-ministru.  Eu am încercat să coabitez cu Traian Băsescu. E imposibil„, a spus Victor Ponta la România TV.

Eu am încercat să coabitez cu Traian Băsescu. Eu nu cred că putem Guvernul actual, majoritatea actuală, aleşii locali actuali nu putem să coabităm cu Traian Băsescu. Noi am încercat, am vrut, dar domnia sa este o personalitate politică incapabilă de coabitare„, a completat Ponta. 

Traian Băsescu a declarat vineri, în discursul din Parlament de la suspendarea sa din functie de către Parlament, că în cazul în care va reveni la Palatul Cotroceni, nu îi va mai acorda niciodată mandatul de premier lui Victor Ponta, chiar dacă USL câştigă alegerile din toamnă.