Ponta a demis conducerea Inspectoratului de Stat în Construcţii

Premierul Victor Ponta a dispus ca Ruxandra Carmen Berszan să fie revocată din funcţia de inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcţii.

RomaniaTV.net
11 mai 2012, 17:15
Ponta a demis conducerea Inspectoratului de Stat în Construcţii

Schimbarea a fost efectuată prin decizie semnată vineri de premierul Victor Ponta.

Potrivit Mediafax, atribuţiile de conducere a instituţiei vor fi preluate temporar de către secretarul general Marian Bucur.

Inspectoratul de stat în Construcţii şi Oficiul pentru Cadastru au fost transferate, în prima şedinţă a noului Guvern, din gestionarea Ministerului Dezvoltării în subordinea executivului, premierul Victor Ponta afirmând că cele două structuri au fost trecute anterior la minister „mai mult pe criterii personale” decât funcţionale.

Totodată, Mihai Gogancea-Vătăşoiu a fost demis de către premierul Victor Ponta din postul de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), pe care îl ocupa din ianuarie 2009.

Premierul a mai semnat deciziile de eliberare din funcţie a secretarilor de stat Marius Iuraşcu (Ministerului Culturii), Eugen Curteanu (Ministerul Dezvoltării şi Turismului), Ioan Haiduc (Agenţia pentru Implementarea Proiectelor IMM).