Ponta, despre ieşirea din insolvenţă a Hidroelectrica: Un succes în lupta cu „băieţii deştepţi”

Prim-ministrul Victor Ponta salută ieşirea Hidroelectrica din insolvenţă, ca urmare a hotărârii Tribunalului Bucureşti, şi consideră că acesta este un succes al Guvernului în lupta cu "băieţii deştepţi".

RomaniaTV.net
27 iun. 2013, 09:23
Ponta, despre ieşirea din insolvenţă a Hidroelectrica: Un succes în lupta cu „băieţii deştepţi”

„După aproape un an de zile, mă bucur că, în sfârşit, Hidroelectrica a depăşit situaţia dezastroasă în care a fost afundată de PDL, revenind pe piaţă, pe profit. Este un succes al Guvernului în lupta cu ‘băieţii deştepţi’, care ne dă speranţe şi în ceea ce priveşte viitorul companiei Oltchim. Îl felicit şi pe domnul Borza pentru eforturile sale, care au dus la acest succes. Este important ca, de acum, viitoarea conducere a companiei să prioritizeze investiţiile începute. Aşa cum am declarat în repetate rânduri, domeniul energiei reprezintă o prioritate pentru Guvern, tocmai pentru că poate constitui o şansă pentru independenţa energeticăşi pentru relansarea economică a României”, a declarat premierul Victor Ponta.

Tribunalul Bucureşti a hotărât închiderea procedurii de insolvenţă în cazul companiei Hidroelectrica, însă decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel a Capitalei.