Ponta: „Circul lui Dan Diaconescu ne-a costat deja foarte mult” VIDEO

Premierul Victor Ponta a reacţionat la ultimele declaraţii ale lui Dan Diaconescu, care a susţinut din nou că dispune de 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim, şi a afirmat că acest "circ" a costat deja foarte mult România şi că speră ca procurorii să analizeze sesizarea penală depusă de OPSPI.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 18:09
Ponta: „Circul lui Dan Diaconescu ne-a costat deja foarte mult” VIDEO

„Circul acesta ne-a costat deja pe toţi foarte mult şi bănuiesc că până pe 9 decembrie vom avea tot felul de astfel de declaraţii. Sesizarea penală a pornit deja şi îmi doresc ca procurorii să aibă mai puţin timp de cine pe ce post se aşează în următorii ani şi să aplice legea”, a declarat Victor Ponta, aflat la Bratislava.

El a arătat că doar prin implicarea procurorilor poate fi transmis mesajul că oricine încearcă să înşele statul va fi pedepsit.

Dan Diaconescu a prezentat, joi seara, o serie de documente ce ar proba faptul că a avut banii necesari pentru achiziţia Oltchim.

Diaconescu a prezentat un extras de cont, pe care a haşurat anumite porţiuni, un extras de cont de la bancă din Dubai în care erau 24 de milioane de euro, în cursul joii trecute. Într-un alt extras, erau 19 milioane de euro, la aceeaşi bancă, dar la o altă filială, cu antetul HSBC.