Comandantul Poliţiei Reşiţa, la chef cu interlopii FOTO

Imagini compromiţătoare cu şeful Poliţiei Municipiului Reşiţa, comisarul-şef Cornel Băjău. El a apărut în mai multe fotografii alături de interlopi, la un chef. Bărbatul lângă care apare în poze a fost protagonistul unui scandal soldat cu răniţi, geamuri sparte şi mai multe reţineri.

21 iun. 2013, 09:43

Fotografiile compromiţătoare au fost găsite în calculatoarele ridicate în urma unor descinderi ale mascaţilor la locuinţa lui Şafar Komnyes Ocsi, considerat capul reţelei de interlopi din Dealu Crucii. 

Potrivit argument-cs.ro, nu ar fi vorba de o fotografie-două, ci de zeci de ipostaze surprinse de aparatul de fotografiat, toate stocate în unitatea de calculator. În unele apare lângă Şafar ciocnind paharul cu băutură, în altele jucând de mama focului alături de interlop, dar şi alături de alte persoane, la fel de dubioase ca şi Şafar.

Comisarul-şef este judecat în Consiliul de Judecată constituit la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, pentru abateri pe linie profesională şi comportament necorespunzător în compania unor persoane certate cu legea, parte dintre acestea arestate în acest moment. Cornel Băjău are posibilitatea să depună contestaţie, în cazul în care nu va fi mulţumit de soluţia pe care o va da Consiliul de Judecată.

Alţi şase lucrători ai Poliţiei Municipiului Reşiţa au fost sancţionaţi disciplinar, întrucât au participat alături de comandantul lor la chefurile organizate de interlopii din Dealu Crucii. Cu toţii au fost mutaţi la alte structuri, inclusiv la posturi de poliţie.