Poliţişti ATACAŢI CU FURCA într-un sat din Caraş

Imagini incredibile într-un sat din Caraş. Poliţiştii au fost atacaţi cu furca de localnici în momentul în care au mers să îl ducă la secţie pe unul dintre ei. Poliţistii aveau un mandat de aducere pentru un bărbat cercetat pentru că a condus o maşină neînmatriculată fără permis. Ajunşi în curtea bărbatului, oamenii legii au fost atacaţi cu furca de mai mulţi bărbaţi, iar unul dintre poliţişti a tras două focuri de avertisment în plan vertical.

04 iun. 2013, 13:29
Poliţişti ATACAŢI CU FURCA într-un sat din Caraş

Doi poliţişti de la posturile Ramna şi Berzovia au mers, marţi, la locuinţa unui bărbat de 40 de ani din comuna Gherteniş, pentru a pune în executare un mandat de aducere emis de Parchetul Judecătoriei Reşiţa pe numele acestuia.

„Bărbatul urma să fie dus la Parchetul Judecătoriei Reşiţa, fiind citat în calitatea de învinuit într-un dosar penal întocmit pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Atât persoana pe numele căruia a existat mandatul, cât şi membrii familiei acestuia s-au opus violent, prin folosirea unor diverse corpuri contondente împotriva poliţiştilor, iar unul dintre poliţişti a tras două focuri de avertisment în plan vertical”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Caraş-Severin, potrivit Mediafax.

În altercaţia care a avut loc între poliţişti şi agresori, un poliţist a fost lovit superficial la o mână.

În prezent se desfăşoară activităţi pentru identificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi a bărbatului pe numele căruia a fost emis mandatul.