Poliţista violată, primul interviu după reconstituire: Familia mea e ameninţată VIDEO

Melania Renghea, poliţista care şi-a înjunghiat superiorul, a declarat într-un interviu acordat România TV, primul după reconstituirea în urma căreia i s-a făcut rău, că familia sa este ameninţată.  Melania Renghea a fost citată să se prezinte luni la poliţie pentru a răspunde acuzaţiilor de abatere indisciplinară ce îi sunt aduse.

11 ian. 2013, 19:32

Deja au început să se facă presiuni asupra familiei mele, exact asupra persoanelor care au fost lângă mine şi care m-au sprijinit în tot timpul asta. Se ajunge exact la momentul în care mi s-a spus, lucrul ăsta nu l-am spus niciodată şi vreau să îl spun acum, mi s-a spus că dacă voi îndrăzni vreodată să vorbesc sau dacă voi spune ceva din ce mi s-a întâmplat nu voi avea doar eu de suferit ci şi familia mea şi văd că deja lucrul asta se întâmplă„, a declarat, pentru România TV, Melania Renghea.

Întrebată de reporterul România TV cine a ameninţat-o, femeia a răspuns: „Persoanele care sunt anchetate în momentul de faţă. Da (m-a ameninţat Barbu n.r.). Inclusiv unul dintre unchii mei a fost ameninţat zilele trecute. În momentul ăsta tata, mama, soţul meu, nu că sunt speriaţi, dar se gândesc că li se poate întâmpla orice„.

Melania Renghea a mai adăugat că întâlnirea cu Gheorghe Barbu a fost foarte grea: „Eu de aproape 4 zile nu mai reuşeam să mănânc nimic, mă deshidratasem şi nu mă simţeam bine deloc”. În ceea ce priveşte faptul că Barbu a reuşit să treacă testul poligraf, poliţista a spus: „Nu ştiu în ce condiţii a fost făcut (testul poligraf n.r.), nu ştiu dacă a fost făcut în primul rând. Dacă a fost făcut, credeţi-mă că nu-mi imaginez cum a putut să-l treacă. Dacă nu aş fi însărcinată, l-aş fi făcut fără niciun dubiu (testul poligraf n.r.). Sunt lucruri care ni se întâmplă în viaţă şi din care nu putem decât să învăţăm”.

Melania Renghea a primit vineri din partea Inspectoratului de Poliţie al judeţul Olt o citaţie. Ea este chemată luni la poliţie pentru a răspunde în acuzaţiile care i-au fost aduse privind unele abateri disciplinare.

Melanie Renghea a precizat însă că ea nu ştie ce acuzaţii i se aduc. Aceasta a precizat că se aştepta însă la un asemenea lucru, deoarece comisarul Gheorghe Barbu i-a spus în urmă cu mult timp că în momentul în care va începe să facă dezvăluiri privind faptele care se petrec în poliţie va avea probleme.

Melania Renghea a spus că se aşteapta chiar la fabricarea unor dosare prin care să încerce să o convingă pe ea să nu meargă mai departe cu dezvăluirile. Această citaţie este trimisă în urma unui dosar deschis pe data de 12 decembrie. În perioada aceea la comanda Inspectoratului de Poliţie al judeţului Olt se afla comisarul şef Ion Voicu, cel care a fost demis zilele trecute de ministrul de Interne.