Poliţia a făcut din nou razie la Otopeni. Taximetriştii sunt tot mai nervoşi VIDEO

Siguranţa clienţilor - nemulţumirea şoferilor de taxi din aeroport. Verificările la taximetre s-au înteţit de când o studentă din Japonia a fost racolată de un tânăr, dusă cu un taxi "la negru" într-o pădure de lângă aeroport şi ucisă.

RomaniaTV.net
29 sept. 2012, 20:57
Poliţia a făcut din nou razie la Otopeni. Taximetriştii sunt tot mai nervoşi VIDEO

Controalele dese îi revoltă pe taximetrişti. Ei cred că poliţiştii ar trebui să se ocupe de cei care racolează clienţi în aeroport, chiar dacă op fac tot pentru ei. În ciuda verificărilor, de cele mai multe ori, taximetriştii sunt găsiţi tot în neregulă.

Controalele arată că taximetriştii au mereu o problemă atunci când vine vorba de tarife. Dar tot ei sunt cei care fac scandal atunci când sunt prinşi.  Şoferii susţin că alţii sunt cei care ar trebui amendaţi de poliţişti. „De ce băgaţi taximetriştii în această ciorbă? Nu a omorât-o taximetristul pe aia, ci ăla pe care îl lăsaţi voi să împingă la căruţ. Nu fac taximetriştii tâlhării„, s-a revoltat unul dintre cei verificaţi.

Taximetriştii se fac, însă, că uită să pornească aparatul atunci când pleacă în cursă cu un client. Aceştia preferă să fixeze preţul traseului de la bun început, iar turiştii străini sunt, adesea, cei păgubiţi. 

Poliţiştii le-au împărţit amenzi taximetriştilor găsiţi în neregulă şi dau asigurări că nu îi vor slăbi cu controalele.