Plictiseală în dormitor? Iată cum să o alungi

În cazul în care sunteţi de mult timp împreună şi aveţi sentimentul că totul a devenit rutină atunci este clar că vă confruntaţi cu o problemă comună de sex. Chiar şi dacă aţi încercat absolut toate poziţiile pe care le-aţi văzut în filmele pentru adulţi tot mai există o mulţime de sfaturi despre sex care să vă ajute să scăpaţi de plictiseala şi monotonia care există acum în viaţa voastră amoroasă.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 08:45
Plictiseală în dormitor? Iată cum să o alungi

Iată câteva sfaturi despre sex care vor da un nou suflu acţiunilor din dormitor.

Schimbă tempoul

Viteza este un factor important în jocurile dragostei, aşa că dacă ştii când şi cum să schimbi tempoul, când să te mişti lent sau când să măreşti viteza atunci îi vei putea produce orgasm soţiei tale de fiecare dată când îţi doreşti asta.Începe lent patdida de amor, apoi pe măsură ce respiraţia soţiei tale devine mai grea poţi mări viteza, penetrând mai adânc şi mai rapid. Apoi, întreab-o ce vrea să faci. Indiferent de ce-şi doreşte, păstrează ritmul acela pentru o vreme, după care schimbă-l din nou.

Schimbă preludiul

Atât de multe cupluri încep să facă sex în exact acelaşi mod mereu. Sunteţi în pat, tu începi să o săruţi, ea îţi întoarce săruturile şi apoi începeţi să faceţi dragoste. Este timpul să adăugaţi elemente noi, surprinzătoare.

Preludiul poate implica orice de la conversaţii sexuale până la dans. Poţi să o săruţi pe gură, sau să te joci cu limba pe spatele ei. Nu există reguli fixe în ceea ce priveşte prelundiul când scopul este alungarea plictiselii din pat. După cum nu există nici un sistem clar atunci când este vorba despre excitarea partenerei. Încearcă lucruri diferite şi poziţii diferite atunci când începeţi să faceţi amor.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro