Plângere penală împotriva lui Radu Mazăre. Edilul, acuzat că a forţat mai multe fotomodele să voteze

Vot inedit pe litoral! Cei 200.000 de turişti care au fost la mare în acest weekend au avut la dispoziţie 35 de secţii de votare pentru a-şi exprima opţiunea la referendum. O secţie a fost amenajată chiar pe plajă, iar alta, la intrarea într-un parc de distracţii. Probleme are acum primarul Radu Mazăre, care s-a ales cu plângere penală pentru că ar fi obligat mai multe turiste să voteze.

RomaniaTV.net
30 iul. 2012, 04:46
Plângere penală împotriva lui Radu Mazăre. Edilul, acuzat că a forţat mai multe fotomodele să voteze

Preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Gigi Chiru, a făcut o plângere penală, în care îl acuză pe Radu Mazăre că le-ar fi forţat pe cele 25 de fotomodele cu care s-a plimbat, duminică, prin Mamaia, să voteze.

Duminică, în jurul orei 12.00, Radu Mazăre a ieşit în piaţeta Cazinoului din Mamaia cu mai multe fete îmbrăcate în costume de baie. Edilul le-a însoţit de tinere la secţia de votare.

„Datoria mea vara este să am grijă de turişti şi turiste, fie că vorbim de distracţie, fie că vorbim de vot, acum. Ca atare sunt la datorie. Am grijă de turiste să meargă să voteze, după care, mai pe seară o să ma duc şi eu să votez, pentru că de data asta, pentru mine, votul este o plăcere, iar plăcerile vin după datorie. Cum să nu fie o plăcere să votez referendum de demitere a lui Băsescu?”, a declarat edilul din Constanţa.

CITEŞTE ŞI PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Liviu Dragnea. Parchetul ÎCCJ începe cercetările

Plângere penală împotriva Monicăi Macovei pentru încălcarea legii referendumului