Pivniceru: Mă simt HĂRŢUITĂ, meditez la RETRAGERE. Nu-l cunosc pe Andrei Năstase

Mona Pivniceru a afirmat, la România TV, că, atunci când a urcat în maşina lui Andrei Năstase, venise să o ia o prietenă, Mariana Alexandrescu, fără să ştie a cui era maşina şi cine era şoferul acesteia. Candidatul desemnat al PNL pentru postul de ministru al Justiţiei a precizat că se gândeşte să renunţe la această funcţie, deoarece se simtă hărţuită din moment ce nu poate face un pas fără a fi fotografiată.

RomaniaTV.net
16 aug. 2012, 12:45
Pivniceru: Mă simt HĂRŢUITĂ, meditez la RETRAGERE. Nu-l cunosc pe Andrei Năstase

Pivniceru a afirmat că subiectul fotografiilor în care apare „este o chestiune extrem de simplă şi de bun simţ”. Mariana Alexandrescu, care a colaborat cu CSM la elaborarea Legii practicii juridice, ar fi venit să o ia cu maşina pentru a merge la ea acasă. Potrivit România TV, Alexandrescu ar fi lucrat în calitate de consilier la cabinetul lui Adrian Năstase când era deputat.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE CU MONA PIVNICERU ÎN MAŞINA LUI ANDREI NĂSTASE

Era dânsa şi şoferul. Eu nu-l cunosc pe Andrei Năstase. Era un şofer în maşină cu care nu am făcut cunoştinţă”, a spus Pivniceru. „Asta ar însemna să-mi fac lista cu toţi cunoscuţii şi prietenii şi tot nu ar fi suficient că oricum m-ar urmări cineva oriunde mă duc„, a spus judecătoarea.

Întrebată dacă ia în calcul o eventuală retragere a candidaturii la portofoliul Justiţiei, Pivniceru a răspuns: „Nu ştiu ce să fac, dar văd că este atât de importantă persoana meaeste că nu fac un pas fără să fiu urmărită. Mai meditez dacă mai fac acest pas decisiv”.

Judecătoarea a precizat că terfelirea reputaţiei sale ar fi un motiv solid pentru o eventuală renunţare la postul de ministru. „Văd că nu există om a cărui demnitate şi onoare să nu fie terfelită. Care ar fi finalitatea, să îngroş rândul celor care pot fi ţinte?”

Pivniceru susţine că s-a ţinut departe de relaţii politice, iar acum este totuşi hărţuită ca în perioada anilor’50. „Mă simt hărţuită în acest moment. Mi se impută că n-am întrebat a cui e maşina şi cine e şoferul”, a apreciat magistratul.