Piţurcă e entuziasmat: Marica a jucat excepţional. Dau echipei nota 10 cu felicitări

Victor Piţurcă s-a declarat extrem de mulţumit de jocul tricolorilor în meciul de la Tallin, cu Estonia, şi consideră că s-a demonstrat că echipa naţională a României are viitor.

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 20:50
Piţurcă e entuziasmat: Marica a jucat excepţional. Dau echipei nota 10 cu felicitări

Selecţionerul Victor Piţurcă a comentat victoria obţinută de tricolori la debutul în preliminariile pentru CM 2014, 2-0 în Estonia. „I-aş da echipei nota 10 cu felicitări, a ieşit exact cum am vrut, să nu dăm nici o şansă adversarilor. Marica a jucat excepţional, e adevărat că se sufoca în prima repriză, dar s-a descătuşat în a doua. Dealtfel, toţi au jucat foarte bine, cel puţin din punct de vedere tactic. Jocul nostru s-a schimbat în bine în repriza a doua, când am început să jucăm dintr-o atingere, cu devieri.

Am jucat defensiv foarte bine, cu o circulaţie bună a balonului, dar în prima repriză Estonia a părut mai proaspătă, mijlocaşii noştri centrali au abuzat de pase înapoi, am reglementat asta după pauză. Aşteptăm acum mulţi spectatori la meciul cu Andorra, am demonstrat că avem viitor„, a spus Victor Piţurcă.