Pisica hoaţă: Dennis „pericol public” a furat sute de lucruri din grădinile vecinilor VIDEO

O pisică hoţomană a devenit inamicul public al cartierului în care locuieşte, deoarece fură toate lucrurile din grădinile vecinilor.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 15:44
Pisica hoaţă: Dennis „pericol public” a furat sute de lucruri din grădinile vecinilor VIDEO

Pisica poreclită Dennis The Menace (Dennis pericol public) a furat peste o sută de obiecte de la vecini, pe care le-a dus apoi în casa stăpânei sale Lesley Newman. Printre articolele sale şterpelite se află prosoape, chiloţi tanga, pensule de pictat, papuci, bluze, păpuşi şi mănuşi.

Din fericire, victimele lui Dennis ştiu unde să îşi găsească lucrurile lipsă, stăpâna lui fiind extrem de ruşinată pentru comportamentul motanului.

Primul jaf a avut loc la doar o săptămână după ce a fost lăsat în afara casei pentru prima oară. Mormanul de lucruri furate a început să crească uşor uşor. Cel mai mare premiu al său, de până acum, este un prosop de baie pe care l-a târât pe străzi, iar cel mai scump – un tricou poli Fred Perry.

Doamna Newman a pus lucrurile furate de pisică în două cutii imense, pe care le păstrează, în cazul în care proprietarii lor vor veni la ea să le ceară înapoi.

„Sunt multe teorii despre motivul pentru care pisicile fură lucruri, dar eu cred că este vorba despre instinctul de vânătoare. Am văzut multe pisici care fură tot felul de lucruri şi le aduc în casa lor, ca şi cum ar fi o pradă. Este des întâlnit la pisici (…) Această pasiune se poate transforma într-o obişnuinţă, iar Dennis a devenit dependent de vânătoare”, explică Vicky Halls, expert în comportamentul felinelor.