Pilotul decedat în accidentul aviatic de la Comana era BEAT şi voia SĂ FURE O MIREASĂ cu avionul

Pilotul avionului prăbuşit în noaptea de sâmbătă spre duminică la Comana fusese invitat la o nuntă înainte de accident. Acesta s-a îmbătat şi intenţiona să fure mireasa cu avion. Din fericire, mireasa l-a refuzat.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 06:38
Pilotul decedat în accidentul aviatic de la Comana era BEAT şi voia SĂ FURE O MIREASĂ cu avionul

Sâmbătă seara a avut loc nunta proprietarului aerodromului. Pilotul venise la petrecerea acestuia de nuntă. După ce s-a distrat bine, bărbatul s-a gândit să fure mireasa şi s-o ducă cu avionul. Potrivit unor surse aflate la petrecere, mirele a aflat că pilotul vrea să îi fure mireasa cu avionul şi a oprit această acţiune. Din fericire, şi mireasa a refuzat, iar pilotul a plecat singur. După câteva minute, avionul s-a prăbuşit.

Pentru avioanele ultrauşoare zborul este permis numai ziua şi în condiţii meteorologice normale.

„Zbor neautorizat noaptea cu o categorie de avion care nu are voie să zboare noaptea. Pilotul a lovit cu planul stâng un dâmb şi vegetaţia care se afla pe acesta. Lovitura a dus la prăbuşirea aeronavei şi distrugerea acesteia”, a spus Sorin Cimpoeru de la Centru de Investigaţii şi Analiza pentru Siguranţa Aviaţiei civile.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, sâmbătă noapte, în apropierea aerodromului Comana din judeţul Giurgiu, pilotul aparatului de zbor, un bărbat de 51 de ani, fiind transportat cu răni grave la spital, unde a murit.

Poliţiştii şi procurorii de la parchetul Curtii de Apel Bucureşti fac verificări pentru a stabili cauzele exacte ale prăbuşirii.