Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea publică la concertul Red Hot Chili Peppers

Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea publică la concertul trupei americane Red Hot Chili Peppers, care va avea loc, vineri seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, informează Jandarmeria Capitalei.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 10:13
Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea publică la concertul Red Hot Chili Peppers

Jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale spectatorilor.

Accesul publicului în stadion se va face prin intrările în incinta arenei din B-dul Basarabia, str. Pierre de Coubertin şi str. Maior Coravu, precizează Jandarmeria Capitalei.

Jandarmeria reaminteşte că spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator privind orele de acces, trasee de deplasare sau obiectele cu care accesul în zona de desfăşurare a evenimentului este interzis, printre care camere video, aparate de fotografiat semi-profesionale sau profesionale, umbrele, sticle de băutură sau parfum.

Publicul va avea acces pe stadion vineri de la ora 17.00. Trupele care vor cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK şi Grimus, cea dintâi urmând să urce pe scenă în jurul orei 18.30. Rockerii americani vor începe concertul după lăsarea întunericului.

Traficul rutier va fi restricţionat vineri, începând cu ora 16.00, în zona Arenei Naţionale, pentru accesul publicului la concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers, potrivit unui comunicat al Brigadei Rutiere a Capitalei.

Restricţiile de trafic rutier vizează Strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, şi Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă şi stadion.

Membrii trupei Red Hot Chili Peppers, care concertează în premieră în România vineri seară, pe Arena Naţională, au ajuns la Bucureşti joi, în jurul orei 17.58, cu un avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Băneasa, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit surselor citate, membrii trupei ar urma să plece din România după susţinerea concertului de pe Arena Naţională.