Perversiune la maximum: Un bărbat a făcut sex cu o canapea în plină stradă

Un american, angajat al unui hotel, a fost văzut într-un bizar act sexual. Bărbatul făcea sex cu o canapea pe care nu se afla nicio altă pesoană, în plină stradă, la 11 noaptea.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 07:25

Bărbatul este angajatul unui hotel din Waukesha, din Wisconsin, se numeşte Gerard Streator, are 46 de ani şi este căsătorit. El a fost arestat pentru că s-a expus în public, într-un act sexual bizar, fiind văzut când făcea sex cu o canapea pe care nu se afla nicio altă persoană, scrie tabloidul britanic The Sun.

Strator a fost văzut făcând sex cu o canapea galbenă, abandonată pe stradă, de un poliţist care ieşise din serviciu şi şi trecea întâmplător pe-acolo. Era în jur de 11:00 noaptea. Bărbatul era cu pantalonii în vine şi făcea mişcări du-te-vino cu coapsele înspre spătarul canapelei, aproape de bordură. 

Când poliţistul aflat în afara programului a ţipat la el, întrebându-l ce face acolo, Strator s-a oprit brusc din violarea canapelei, a fugit speriat şi s-a ascuns într-un bloc de locuinţe. Poliţia i-a descoperit adresa şi l-a arestat. A doua zi,a  stat de vorbă şi cu soţia lui, care le-a spus însă poliţiştilor că soţul ei nu făcuse nimic rău.

Bărbatul ar putea primi o pedeapsă de 9 luni de închisoare, la care s-ar putea adăuga o amendă de aproximativ 10.000 de dolari.