Performanţă unică în ultimii 10 ani. „El Tigre” Falcao a marcat 5 goluri într-un meci VIDEO

Fotbalistul echipei Atletico Madrid, Radamel Falcao, a înscris cinci goluri în meciul cu Deportivo La Coruna, scor 6-0, performanţă ce nu s-a mai înregistrat în campionatul Spaniei din 2002, când Fernando Morientes a marcat de cinci ori pentru Real Madrid într-o partidă cu Las Palmas.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 14:32
Performanţă unică în ultimii 10 ani. „El Tigre” Falcao a marcat 5 goluri într-un meci VIDEO

Atacantul formaţiei Atletico Madrid, „El Tigre” Radamel Falcao, care nu mai marcase de la 25 noiembrie, a înscris pentru prima datã în carierã cinci goluri.

De asemenea, jucătorul în vârstã de 26 de ani este primul fotbalist din istoria clubului Atletico Madrid care reuşeşte o astfel de performanţă în campionatul Spaniei.

În istoria Primerei Division doar o singură dată s-a mai întâmplat ca un fotbalist să înscrie cinci goluri într-o singură partidă, Fernando Morientes, pentru Real Madrid, în 2002.

Echipa Atletico Madrid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (3-0), formaţia Deportivo La Coruna, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului spaniol, în care atacantul columbian Radamel Falcao a înscris cinci goluri. Falcao a marcat în minutele 28, 42, 64 din penalti, 68 şi 71. Pentru Atletico a mai înscris de Diego Costa, în minutul 23.