Performanţa anului pentru Victor Hănescu. S-a calificat în semifinale, la Stuttgart

Victor Hănescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart (467.000 euro), în urma victoriei cu scorul de 7-5, 6-2 obţinute în faţa celui de-al 4-lea favorit al competiţiei, francezul Benoit Paire.

12 iul. 2013, 14:47
Performanţa anului pentru Victor Hănescu. S-a calificat în semifinale, la Stuttgart

Cel mai bine clasat jucător român în ierarhia ATP, Victor Hănescu (nr. 51), l-a învins cu scorul de 7-5, 6-2, pe francezul Benoit Paire (nr. 27), în sferturile de finală ale turneului Mercedes Cup de la Stuttgart, el reuşind astfel calificarea în semifinale.

Hănescu a avut nevoie de o oră şi 12 minute pentru a-l învinge pe al 4-lea favorit al competiţiei şi a înregistra ce mai bună performanţă a sa în acest an, calificarea în penultimul act al unui turneu ATP.

Viitorul adversar al jucătorului român va fi germanul Philipp Kohlschreiber (nr. 25 ATP) şi cap de serie numărul 2, care l-a învins cu 6-4, 6-4 pe francezul Gael Monfils (nr. 60 ATP).

Calificarea în semifinale este recompensată cu 21.130 de euro şi 90 de puncte ATP.

În semifinale, Hănescu va juca împotriva câştigătorului din meciul care îi va opune pe francezul Gael Monfils şi germanul Philipp Kohlschreiber, al doilea favorit al turneului.