Pepe vrea să îngroape securea războiului cu Zăvo: Oana este o fată bună

După doi ani de lupte grele, Pepe lasă de-o parte resentimentele şi îi întinde o mână fostei soţii. Este pentru prima oară de la pronunţarea divorţului când artistul încearcă, cu Oana Zăvoranu, rezolvarea unei probleme pe cale amiabilă.

RomaniaTV.net
28 oct. 2012, 14:04
Pepe vrea să îngroape securea războiului cu Zăvo: Oana este o fată bună

Pepe este dispus să facă pace cu fosta lui soţie după un război dur presărat cu declaraţii tăioase, calomnii şI procese penale.

„Mai avem de împărţit doar acea cameră din apartamentul meu, pe care Oana a promis în faţa notarului, înainte de divorţ, că mi-o cedează. Nu mi-a dat semnătura nici în ziua de azi. Această problemă vreau să o rezolvăm pe cale amiabilă. Aş putea să o dau în judecată şi aş câştiga repede, pentru că nu este decât o formalitate, dar nu-mi doresc asta. Nu are rost! Oana este o fată bună şi ştiu că va înţelege. Aşadar… Oana, te rog frumos să-mi dai camera care a fost obiectul partajului de dinainte de divorţ. Te rog frumos, haide să rezolvăm asta pe cale amiabilă. Vreau să ajungem să avem o relaţie civilizată”, îi transmite Pepe Oanei Zăvoranu, potrivit cancan.ro.