Pepe şi-a botezat fetiţa. Vezi ce vedete au participat la petrecere VIDEO

Pepe şi soţia lui, Raluca, şi-au botezat, sâmbătă, fetiţa. După ceremonia religioasă, părinţii şi micuţa lor au petrecut la un luxos restaurant din Capitală.

17 feb. 2013, 18:35
Pepe şi-a botezat fetiţa. Vezi ce vedete au participat la petrecere VIDEO

Fiica lui Pepe a fost botezată, sâmbătă, la Biseria Sf. Spiridon din Capitală. După slujba religioasă, părinţii, naşii Andra şi Cătălin Măruţă şi invitaţii au mers la Restaurantul Aristocrat Events Hall, din nordul Capitalei, pentru o petrecere de pomină.

Slujba religioasă a început la ora 17.00, multe personalităţi din showbiz-ul românesc fiind prezente la creştinarea micuţei Maria. O femeie care a afirmat că este rudă cu Pepe le-a spus jurnaliştilor că nu a fost lăsată de bodyguarzi să intre în biserică pentru a asista la botezul micuţei Maria.

Printre invitaţii prezenţi la biserică s-au numărat Oana Roman, Andrei Duban, cu soţia şi fiul, şi Liviu Vârciu. Acesta din urmă a declarat că atât părinţii, cât şi naşii au fost foarte emoţionaţi în timpul evenimentului şi că micuţa Maria a fost destul de gălăgioasă în timpul slujbei.

Părinţii micuţei au ales un meniu select pentru cei aproximativ 200 de invitaţi, care include, printre altele, somon afumat, brânzeturi franţuzeşti, salată de pui cu mango, icre de somon, pate de gâscă, preparate din peşte şi friptură de pui, vită şi porc, dar şi cele mai fine băuturi.

Atmosfera a fost asigurată de nume cunoscute din muzica românească. Chiar şi fericitul tătic a decis să cânte pentru micuţa Maria. Pe scenă au mai urcat şi Liviu Vârciu, Ştefan Stan, Aurelian Temişan, băieţii de la Alb-Negru, trupa de jazz condusă de Petrică Andrei, trupa de coveruri Mihai Napu, Ionuţ Galani, interpret de muzică grecească, iar Cristi Nuca a cântat muzică lăutărească modernă.