Pentru bărbaţi: Tipuri de barbă care înnebunesc femeile

Pentru a intra în graţiile femeilor, bărbaţii trebuie să fie mereu tunşi, raşi şi frezaţi. Cu această credinţă în minte se trezesc în fiecare dimineaţă cu 20 de minute mai devreme să se bărbierească pentru a impresiona colegele de la birou. Însă avem o veste bună pentru bărbaţi: reprezentantele sexului frumos se dau în vânt după urmaşii lui Adam cu un început de barbă.

RomaniaTV.net
03 iun. 2012, 09:12
Pentru bărbaţi: Tipuri de barbă care înnebunesc femeile

Mesaj pentru bărbaţi: Barba este sexi

Puneţi aparatul de ras deoparte – femeile consideră barba sexi, potrivit unui studiu realizat de către psihologi de la Northumbria University pe un eşantion de 70 de femei.

Doamnelor şi domnişoarelor prezente în studiu li s-au prezentat 15 fotografii cu feţe de bărbaţi din diferite unghiuri şi cu diferite tunsori, după care li s-a cerut să clasifice fiecare faţă după următoarele caracteristici: masculinitate, agresivitate, atractivitate şi maturitate.

Cine credeţi că a câştigat inima participantelor? Ei bine, femeile consideră căbarba de o zi este cea mai atractivă din punctul lor de vedere, iar bărbatul care o poartă reprezintă partenerul ideal. Este o veste foarte bună mai ales pentru bărbaţii cărora nu le place să se bărbierească în fiecare zi. Însă, nici nu trebuie să credeţi că dacă veţi începe să arătaţi precum omul cavernelor veţi avea mai mult noroc în pat.

Deşi bărbile stufoase au primit cele mai bune note din punct de vedere al masculinităţii şi agresivităţii au fost şi cele mai slab cotate când s-a vorbit de atractivitate.

Citiţi mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi Trăsături pe care bărbaţii le consideră RESPINGĂTOARE la o femeie