Pentru bărbaţi: Cum să faci să te sărute ea prima

Primul sărut nu e niciodată o treabă prea simplă. Esti nesigur şi uşor speriat şi nu ştii de unde s-o apuci şi, în plus, te tot întrebi dacă şi ea o să răspundă la sărut sau nu.

15 dec. 2012, 15:04
Pentru bărbaţi: Cum să faci să te sărute ea prima

Femeile nu sunt niciodată iniţiatoare ale sărutului la începutul relaţiei. Ca să faci o fată să te sarute ea prima, trebuie să lucrezi strategic şi să faci câteva mişcări „magice” care vor declanşa minunea.

Site-ul lovepanky.com explică ce ai de făcut, în 10 paşi simpli:

1. Petreceţi timp singuri

Dacă vrei să-ţi răspundă la sărutul mult aşteptat, trebuie să construieşti momentul. Eventual, invit-o la tine acasă, să fii sigur că sunteţi doar voi doi. Contează foarte mult intimitatea. O atmosferă intimă de apartament lucrează în favoarea unui sărut reciproc.

2. Nu-i cere ei să te sărute

Cu toate că ţi se poate părea cel mai simplu şi direct, nu funcţionează niciodată. Fetele au nevoie să simtă din plin tensiunea sexuală înainte de orice.

3. Stai aproape de ea şi flirtează subtil

Găseşte o scuză ca să stai chiar foarte aproape de ea – eventual propune-i să citiţi împreuna pasaje dintr-o carte sau uitaţi-vă peste un album foto, care să vă permită să staţi lipiţi unul de altul. Nu intra imediat în subiecte sexuale. Spune-i cât de draguţă ţi se pare şi fa-i complimente despre ea, ca om.

4. Atinge-o din când în când

Atinge-i mainile sau joaca-te cu unghiile ei. Complimenteaza-i parfumul si finetea pielii.

5. Nu râde şi nu te apuca să faci glume

Poate ca esti un tip haios si glumet de felul tau, dar acum chiar nu e momentul.  Vorbeste-i pe un ton scazut si catifelat, ca sa creezi atmosfera necesara sarutului mult dorit. Vei vedea ca si ea va folosi acelasi ton, daca-si va dori sarutul.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro