Pentru bărbaţi: Abilităţi care le atrag pe femei

Pentru bărbaţi este important să ştie ce calităţi admiră femeile. Tocmai de aceea sondajele de acest gen sunt foarte interesante. Însă nu întotdeauna urmărirea acestor sondaje are efectul scontat pentru bărbaţi. De foarte multe ori, în aceeaşi cercetare găsim lucruri care se bat cap în cap: unele femei subliniază importanţa aspectului emoţional, altele preferă bărbaţii de acţiune, în vreme ce o altă categorie preferă bărbaţii independenţi şi curtenitori.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 22:01
Pentru bărbaţi: Abilităţi care le atrag pe femei

Fiecare femeie este diferită şi are aşteptări diferite. Există însă şi pariuri sigure, abilităţi masculine şi indicatori care demonstrează că eşti un bărbat complex şi complet. Unele dintre acestea nu necesită decât puţin efort, altele sunt mai greu de dobândit însă nu imposibil atât timp cât îţi doreşti acest lucru.

Pentru bărbaţii interesaţi, iată câteva abilităţi masculine care atrag femeile.

Pentru bărbaţi #1: Femeile sunt atrase de bărbaţii care vorbesc limbi străine

Cu siguranţă că această abilitate este cel mai greu de dobândit, mai ales dacă ai ajuns la o anumită vârstă şi nu vorbeşti nicio limbă străină. Vorbitul unei limbi străine este un semn fie al dedicaţiei (ţi-a luat timp şi efort să înveţi) fie al faptului că eşti o persoană inteligentă şi sofisticată, iar femeile sunt intrigate de ambele.

Pentru bărbaţi #2: Femeile sunt atrase de bărbaţii care ştiu să cânte la un instrument

Atât bărbaţii, cât şi femeile vor fi impresionaţi de caracterul tău în timp ce cânţi. Însă, în timp ce un bărbat va respecta faptul că ai reuşit să stăpâneşti un anumit instrument muzical, ceea ce cei mai mulţi oameni nu reuşesc, femeile vor echivala această abilitate cu o anumită sensibilitate poetică pe care altfel n-ar fi remarcat-o.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro