Pelerinaj la un copil de 3 ani, vestit că are puteri de vindecare VIDEO

Sute de oameni s-au adunat,  într-un sat din Cambodgia, la uşa unui copil de 3 ani despre care se crede că are puterea vindecării. 

RomaniaTV.net
09 sept. 2012, 08:24
Pelerinaj la un copil de 3 ani, vestit că are puteri de vindecare VIDEO

Oamenii au adus cu ei diverse lucruri pe care băiatul-minune trebuie să le atingă. Bolnavii le duc apoi acasă şi speră să se vindece miraculos. În plus, copilul prepară un amestec special de plante fierte despre care spune că elimină orice maladie. 

„După ce am folosit apa de la băiat mă simt mult mai bine. Mănânc mai bine, dorm mai bine, sunt mai puternică. Ieri, abia puteam să merg, abia am ajuns până aici”, a spus o pacientă.

„Soţia mea s-a însănătoşit după ce a folosit apa băiatului. E incredibil că acea apă e mai puternică decât medicamentele tradiţionale. Acum câteva zile a fost un călugăr aici. A băut o jumătate de sticlă de apă şi şi-a revenit imediat. A plecat pe picioarele lui. De aceea vin atât de mulţi oameni aici pentru tratament”, a adăugat soţul acesteia.

Fiecare dintre pacienţi trebuie să achite echivalentul a 50 de cenţi pentru serviciile micuţului vindecător. Bolnavii spun că e o sumă mică ce merită plătită pentru obţinerea sănătăţii. 

Băieţelul a devenit celebru în urmă cu cîteva luni, după ce se pare că şi-a vindecat mătuşa în mod miraculos. Femeia fusese diagnosticată cu o boală incurabilă şi medicii îi dădeau foarte puţin timp de trăit. La auzul veştii, micuţul a adunat plante de pe cîmp, le-a fiert iar apoi i-a cerut mătuşii să bea apa. Imediat, femeia şi-a revenit spectaculos.