Peek & Cloppenburg face angajări. Vezi posturile

Retailerul de modă Peek & Cloppenburg a demarat recent recrutările în Capitală. Peek & Cloppenburg caută absolvenţi de facultate, care vorbesc fluent engleză sau germană şi care au mai lucrat în domeniul vizat la angajare.

RomaniaTV.net
06 feb. 2013, 09:10
Peek & Cloppenburg face angajări. Vezi posturile

Lista posturilor vacante acum la Peek & Cloppenburg în Bucureşti

Peek & Cloppenburg recrutează candidatul potrivit pentru postul de asistent şef casierie şi administraţie. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate cu profil economic, ai experienţă în administraţie, demonstrezi că ai excelente abilităţi de comunicare şi vorbeşti limba germană. Amănunte despre acest post găseşti aici.

Peek & Cloppenburg angajează un şef de departament vânzări care să performeze în Bucureşti. Dacă ai experienţă în vânzări, vorbeşti fluent limba germană sau limba engleză, eşti organizat şi un bun comunicator, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post. Candidaţii interesaţi de acest post pot trimite CV-urile aici.

Peek & Cloppenburg mai caută în această perioadă omul potrivit pentru postul de şef logistică internă care să lucreze în Capitală. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare economice sau tehnice, are experienţă de muncă în logistică, ştie să opereze un PC şi vorbeşte fluent limba germană. Detalii despre acest post, aici.

Peek & Cloppenburg vinde branduri precum Boss, Armani, Belstaff, Burberry, Calvin Klein sau Marc Jacobs.