Pe Valea Prahovei, mai scump decât la Roma. Revelionul la Poiana Braşov ajunge la 1.000 de euro

Poiana Braşov este mai scumpă decât Roma sau Viena. Un pachet de revelion pe Valea Prahovei şi în Poiana Braşov porneşte de la un preţ de 400 de euro şi ajunge chiar şi la 1.000 de euro. Astfel, românii care aleg să petreacă noaptea dintre ani în aceste staţiuni ajung să scoată din buzunar mai mult decât pentru o excursie în capitalele europene.

RomaniaTV.net
17 nov. 2012, 14:32
Pe Valea Prahovei, mai scump decât la Roma. Revelionul la Poiana Braşov ajunge la 1.000 de euro

Un sejur de Revelion pe Valea Prahovei poate ajunge să coste anul acesta până la 1.000 de euro. Hotelierii au şi o explicaţie pentru care tarifele sunt atât de mari, şi anume că s-au contruntat cu o cerere este extrem de mare.

Anul acesta se pare că sunt mulţi români cu bani care au ales ca destinaţie de petrecere a Revelionului Poiana Braşov, astfel că s-a ajuns în situaţia în care în această staţiune de pe Valea Prahovei sejurul pentru această perioadă a anului să coste mult mai mult decât în capitalele europene, unde vacanţa de Revelion costă până în 600 de euro/persoană.

La Poiana Braşov, sejurul de revelion poate costa şi 1.000 de euro. Spe comparaţie, în străinătate se plăteşte 200 de euro pentru un sejur de Revelion la Budapesta, 400 de euro la Praga sau Roma, 350 de euro la Istanbul şi 300 de euro la Atena.