Pe Gerard Butler l-a luat gura pe dinainte. Află când a făcut prima oară sex cu Mădălina Ghenea

Presa din lumea întreagă scrie despre despărţirea Mădălinei Ghenea de Gerard Butler. Până în acest moment, cei doi nici nu au confirmat, dar nici nu au infirmat zvonurile. De-a lungul relaţiei, cei doi au ieşit de câteva ori în presă şi au vorbit despre cum a început totul. Ba mai mult, într-un interviu acordat în luna martie, actorul a vorbit zeci de minute despre româncă. Atunci el a scăpat şi un detaliu intim.

RomaniaTV.net
26 mai 2013, 12:05
Pe Gerard Butler l-a luat gura pe dinainte. Află când a făcut prima oară sex cu Mădălina Ghenea

Gerard Butler a fost invitat, în luna martie, în studioul celebrului Howard Stern, acolo unde a vorbit zeci de minute despre Madalina Ghenea. A avut numai cuvinte de lauda despre ea.

„E uimitoare. E cea mai frumoasa femeie pe care am întâlnit-o vreodată”.

Potrivit wowbiz.ro, Gerard a povestit cum s-au întâlnit la petrecerea de după deschiderea unei galerii de artă din New York şi despre noaptea „magică”, care a urmat în care n-au făcut altceva decât să probeze, acasă la actor, pălăriile din uriaşa lui colecţie.

Uluit de aceste dezvăluiri, Howard Stern l-a întrebat dacă în noaptea aceea au făcut şi sex. Gerard a negat, ţinând să sublinieze că nici măcar de un sărut sau de o simplă îmbrăţişare n-a fost vorba. Actorul a povestit cum trei zile mai târziu se afla la uşa casei Madalinei din Milano, aşa cum îi promisese în noaptea în care se întâlniseră prima oară.

Jurnalistul profită de moment şi-l întreabă pe actor dacă atunci a fost momentul în care au făcut sex. Emoţionat probabil de lanţul de amintiri, Gerard a răspuns, extrem de sincer, „Da”.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea a dat de greu după despărţirea de Gerard Butler