PDL-iştii, chemaţi la Cotroceni. Băsescu s-a întâlnit cu candidaţii la şefia partidului

Candidaţii la şefia PDL au fost chemaţi la discuţii, la Palatul Cotroceni. Elena Udrea, aspirantă la funcţia de preşedinte al partidului, a dezvăluit că a participat, zilele trecute, la o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu.

17 mart. 2013, 17:54
PDL-iştii, chemaţi la Cotroceni. Băsescu s-a întâlnit cu candidaţii la şefia partidului

Elena Udrea a declarat, la Pro TV, că toţi candidaţii  la şefia PDL, precum şi susţinători ai acestora, au avut discuţii cu preşedintele Băsescu.

Cu toţii, ne-am întâlnit cu preşedintele în ultima perioadă. Cu toţii. Şi candidaţi, şi susţinători ai candidaţilor. Deci au fost discuţii la care au participat mai multe persoane„, a spus Udrea.

„Toţi candidaţii la preşedinţia discută cu preşedintele, nu numai eu. Chiar şi domnul Blaga. Nu este nici o discrimare pozitivă pentur mine sau faţă de mine faptul că am avut ocazia să vorbesc cu şeful statului pentru că şi ceilalţi au avut această ocazie”, a precizat Udrea, ulterior, la România TV.

Democrat-liberala a arătat că Băsescu nu i-a chemat să le dea sfaturi, „doar dacă noi candidaţii avem ceva să-i spunem”.

Nu ţine să ne sfătuiască, nu ţine să ne spună ceva în privat. Dânsul când vrea să spună ceva, spune public şi fiecare ia de acolo, dacă are ceva de luat”, a completat Udrea.

Pe de altă parte, deputatul PDL a declarat că, dacă destinul PDL stă în „pantofii ei”, ea este gata să meargă în teneşi.

Eu ma bucur ca am vorbit de tocuri in cazul Elenei Udrea si nu am vorbit de hotie, de incompetenta. Bun, ok, sa se spuna atunci ca port tocuri, desi am spus ca nici asta nu este atat de important. Daca destinul Partidului Democrat Liberal sta in pantofii Elenei Udrea sunt gata sa merg in tenisi„,  a precizat Udrea.

CITEŞTE ŞI Udrea: La Preşedinţie candidează Ponta şi Tăriceanu. Antonescu, în scădere de popularitate