PDL Cluj a găsit cazuri de vot multiplu pe listele suplimentare din Cluj-Napoca

Reprezentanţii PDL Cluj au identificat, pe listele suplimentare din Cluj-Napoca, "zece cazuri de persoane care au votat multiplu" la referendum, lista fiind transmisă conducerii centrale a partidului pentru sesizarea organelor abilitate.

RomaniaTV.net
10 aug. 2012, 12:29
PDL Cluj a găsit cazuri de vot multiplu pe listele suplimentare din Cluj-Napoca

Reprezentanţii PDL Cluj au declarat, vineri, că unele dintre persoanele respective au votat de două ori la mai multe secţii de votare din municipiul Cluj-Napoca.

Am identificat în urma verificării listelor suplimentare de la secţiile de votare din Cluj-Napoca zece cazuri de persoane care au votat multiplu. Astfel, am descoperit persoane care au votat de câte două ori la secţii de votare diferite, numerele 288 şi 292, 1 şi 119, dar şi persoane cu nume diferite care au acelaşi CNP şi care au votat la aceeaşi secţie, cele cu numerele 380, 456 şi 45. Am trimis lista cu aceste persoane la conducerea PDL la Bucureşti pentru a fi sesizate organele abilitate în aceste cazuri„, au precizat reprezentanţii PDL Cluj.

Ei susţin că persoanele identificate că au votat de mai multe ori la referendum trebuie să suporte rigorile legii şi să fie trase la răspundere.