PDL ameninţă cu GREVA JAPONEZĂ în Parlament. Ce spune Vasile Blaga despre un asemenea demers

PDL ia în calcul o grevă de tip japonez a parlamentarilor săi în următoarea perioadă, a anunţat liderul democrat-liberal Vasile Blaga.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 18:33
PDL ameninţă cu GREVA JAPONEZĂ în Parlament. Ce spune Vasile Blaga despre un asemenea demers

Vasile Blaga a declarat la B1 TV că greva japoneză face parte din strategia internă a PDL şi că o asemenea acţiune va fi declanşată doar după discuţii cu celelalte formaţiuni din opoziţie.

„Sigur că da. Luăm în calcul o grevă japoneză în Parlament”, a precizat Vasile Blaga, întrebat dacă potrivit acţiunilor politice parlamentare prevăzute într-o strategie internă a PDL se are în vedere un asemenea demers.

El a explicat că între o astfel de acţiune preconizată de PDL şi greva desfăşurată de parlamentarii USL pe când se aflau în Opoziţie este o diferenţă întrucât greva parlamentară presupune blocarea activităţii legislative.

Preşedintele PDL a afirmat că democrat-liberalii vor purta discuţii pe marginea grevei japoneze şi cu celelalte partide din Opoziţie, PP-DD şi UDMR.

„O să discutăm şi asta mă bucură. Am reuşit joi (săptămâna trecută – n.r.) în 20 de minute să strângem 80 de semnături pentru a contesta la CCR proiectul de lege a referendumului. Şi sunt semnături şi de la UDMR şi de la PP-DD. Asta s-a întâmplat în Camera Deputaţilor”, a mai declarat Vasile Blaga.