Paula Iacob este oficial avocatul lui Gigi Becali VIDEO

Întâlnire de gradul zero la Penitenciarul Jilava. Gigi Becali şi-a chemat toţi avocaţii la discuţii pentru că vrea să schimbe planul de eliberare. Discuţiile de la Jilava au fost despre recursul lui Becali. Mai mult, Paula Iacob este de sâmbătă avocat al latifundiarului.

20 iul. 2013, 15:21
Paula Iacob este oficial avocatul lui Gigi Becali VIDEO

Am stabilit ca indiferent de situaţia dificilă în care ne aflăm acum cu privire la întreruperea executării, să colaborăm cu domnul avocat Pavel Abraham şi să susţinem recursul de la sfârşitul acestei luni. Apoi, după ce vedem dosarul, în situaţia în care şi noi vom vedea dacă uzăm de una dintre căile extraordinare de atac şi s-ar putea să fie cazul ca revizuirea să fie calea de atac”, a declarat Paula Iacob, potrivit România TV.

Vineri, Paula Iacob i-a făcut o vizită lui Gigi Becali, la penitenciarul Jilava, însă a negat că acesta a chemat-o pentru a-i propune să fie noul lui avocat. Mai mult, avocata a spus că Becali a chemat-o doar pentru a-i mulţumi pentru sprijinul public pe care i l-a acordat în ultima vreme. „M-a chemat să-mi mulţumească că, într-un moment în care toţi l-au lovit, pentru că şi el trebuie să recunoască că e la pământ, eu i-am luat apărarea”, a spus avocata.

Întrebată cum i s-a părut Becali în închisoare, ea a răspuns: „Fizic, a slăbit mult”.