Paula Iacob face DEZVĂLUIRI despre viaţa lui Gigi Becali în penitenciar: „A slăbit foarte mult”

Avocata Paula Iacob a declarat, la România TV, că la întrevederea pe care a avut-o cu Gigi Becali, acesta i s-a părut mai slab decât înainte să intre în penitenciar. Iacob a luat cu ea un doctorand la teologie, care i-a spus lui Becali ce ar trebui să facă pentru a ajunge student la teologie şi cu care a avut o discuţie pe teme teologice.

19 iul. 2013, 18:21
Paula Iacob face DEZVĂLUIRI despre viaţa lui Gigi Becali în penitenciar: „A slăbit foarte mult”

Paula Iacob a negat că Gigi Becali a chemat-o pentru a-i propune să fie noul lui avocat. „Nu mi-a zis niciun cuvânt rău despre avocaţii lui”, a spus Iacob.

Avocata a spus că Becali a chemat-o doar pentru a-i mulţumi pentru sprijinul public pe care i l-a acordat în ultima vreme. „M-a chemat să-mi mulţumească că, într-un moment în care toţi l-au lovit, pentru că şi el trebuie să recunoască că e la pământ, eu i-am luat apărarea”, a spus avocata.

Întrebată cum i s-a părut Becali în închisoare, ea a răspuns: „Fizic, a slăbit mult”.

Paula Iacob a venit la închisoare însoţită de un doctorand în teologie care i-a explicat ce trebuie să facă pentru ca în viitor să fie admis la Facultatea de Teologie, dar şi una pe teme teologice. „La un moment dat a zis că ‘Nu vreau nimic, nici afaceri, nimic pentru că mi-e frică’. Atunci băiatul l-a întrebat dacă frica este un sentiment creştinesc. El a stat o clipă, s-a gândit şi apoi a spus ‘Nu’ „, a relatat Paula Iacob.

Gigi Becali s-a întâlnit cu vineri cu toţi avocaţii săi, alături de aceştia fiind chemată şi Paula Iacob, ceea ce a dus la speculaţii că ar putea ca aceasta să-l reprezinte pe Becali în instanţă.

Gigi Becali a încercat să se înscrie la examenul de admitere al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii din Bucureşti, instituţia de învăţământ respingându-i dosarul, întrucât fostul deputat nu a depus şi avizul Arhiepiscopiei Bucureştilor. Dacă ar fi reuşit să treacă de etapa înscrierii, Becali ar fi participat la concursul organizat de facultate, iar în cazul în care ar fi fost admis ar fi putut beneficia de o reducere a perioadei pe care o petrece în Penitenciarul Jilava.

Avocaţii lui Gigi Becali au depus săptămâna aceasta, în numele omului de afaceri, un dosar de înscriere la admiterea la Facultatea de Teologie, conducerea instituţiei neacceptând candidatura fostului deputat. Practic, potrivit regulamentului de admitere al Facultăţii de Teologie Ortodoxă, Becali ar fi trebuit să prezinte la dosarul de candidat şi un aviz al Arhiepiscopiei Bucureştilor, au precizat pentru RTV.NET, surse academice.

Biroul de Relaţii publice al Universităţii din Bucureşti a confirmat pentru RTV.NET că George Becali nu se află pe lista candidaţilor la concursul de admitere organizat de Facultatea de Teologie.

Dacă Gigi Becali ar fi participat la concursul de admitere, ar fi început examenele încă de vineri, avocaţii urmând să facă demersurile pentru ca acesta să poate ieşi din penitenciar.