Paul Gascoigne, din ce în ce mai rău. A fost spitalizat după ce s-a prăbuşit în plină stradă

Fostul star al fotbalului britanic Paul Gascoigne a fost spitalizat luni după ce s-a prăbuşit în faţa unui hotel din Londra.

RomaniaTV.net
09 iul. 2013, 14:42
Paul Gascoigne, din ce în ce mai rău. A fost spitalizat după ce s-a prăbuşit în plină stradă

Personalul de la Royal National Hotel, din Londra, a solicitat intervenţia unei ambulanţe după ce fostul fotbalist Paul Gascoigne, în vârstă de 46 de ani, a leşinat în faţa stabilimentului. Gascoigne a fost transportat la University College Hospital, aflat în apropierea hotelului.

Arăta foarte rău. Abia dacă mai era conştient. Purta acelaşi haine cu care a fost văzut întregul weekend. Stătea pe brânci şi nu putea să se ridice. A intrat şi a ieşit din hotel de mai multe ori şi apoi pur şi simplu s-a prăbuşit„, conform unei surse citate de The Sun.

Acest incident s-a produs la doar câteva zile după ce Paul Gascoigne a fost arestat pentru că a provocat un scandal când era în stare de ebrietate, într-o gară. Fostul mijlocaş a fost dus la o secţie de poliţie din comitatul Hertfordshire, fiind ulterior eliberat pe cauţiune. Conform tabloidului The Daily Mirror, în incident au mai fost implicate fosta soţie a fotbalistului şi un membru al personalului de securitate al gării.

Gascoigne, care luptă de mult timp cu alcoolismul său cronic, a urmat la începutul anului un tratament de două luni într-o clinică din SUA.