Patru reguli neobişnuite pentru a slăbi şi a fi sănătos

Una dintre cele mai renumite metode de reducere a greutăţii corporale a fost descoperită acum mai bine de 100 de ani de către americanul Horace Fletcher. Confruntat cu obezitatea, îmbătrânirea prematură, oboseala cronică şi numeroase alte probleme de sănătate, Fletcher a pus în aplicare o serie de principii simple care l-au ajutat să scape definitiv de simptomele supărătoare şi de excesul ponderal, după un tratament de numai cinci luni.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 20:17
Patru reguli neobişnuite pentru a slăbi şi a fi sănătos

Regulile simple pe care el le-a aplicat, fac astazi obiectul a ceea ce se numeste „fletcherism”. Aplicati aceste indemnuri si cu siguranta atat starea de spirit, cat si supletea corpului vor avea de castigat.

Mestecati hrana foarte bine, pana cand ea capata o consistenta semilichida, asemanatoare cu a laptelui si inghitirea ei survine astfel de la sine.

Nu mancati niciodata fara sa va fie foame.

Savurati mancarea cu multa atentie si bucurie. Trebuie sa simtiti cat mai multe dintre nuantele gustative ale alimentelor consumate.

Nu mancati niciodata atunci cand sunteti obositi, suparati sau ingrijorati, iar in timpul mesei refuzati sa va ganditi sau sa discutati despre subiecte neplacute.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro