Patru candidaţi, testaţi de PDL la Primăria Cluj. Boc rămâne favoritul

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, vineri, că filiala judeţeană ia în calcul patru potenţial candidaţi pentru Primăria Cluj-Napoca, fiind derulat în prezent un sondaj de opinie în municipiu, transmite corespondentul Mediafax.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 14:46
Patru candidaţi, testaţi de PDL la Primăria Cluj. Boc rămâne favoritul

„Suntem într-un proces de evaluare a candidaţilor pentru funcţiile de primar în localităţile judeţului. Am demarat un sondaj de opinie, iar PDL Cluj ia în calcul patru persoane pentru Primăria Cluj-Napoca, sunt patru potenţiale candidaturi, suficiente încât să dăm o soluţie bună pentru clujeni. Emil Boc este preşedintele PDL şi nu cred că are nevoie de propuneri din partea unei organizaţii de a se manifesta într-o formă sau alta. Dânsul poate să facă ceea ce doreşte. El va decide ce va face şi care va fi viitorul lui politic. Ca preşedinte de organizaţie, în mod cert îmi doresc un candidat cu un astfel de potenţial cum este al domnului Boc. Emil Boc mai are foarte multe de spus în ceea ce priveşte Primăria Cluj-Napoca, dar doar dânsul ne poate spune sau nu dacă acceptă să facă acest pas de a veni la Primărie”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Daniel Buda.

Întrebat dacă Boc are un termen limită până la care să decidă dacă va candida sau nu, liderul PDL Cluj a răspuns că „Boc, care este preşedintele PDL, dă termene şi nu i se dă un termen”.

PDL Cluj îşi va stabili toţi candidaţii la primăriile judeţului până în 31 martie.