Patriciu nu renunţă la Mic.ro. Restructurează și bagă bani în continuare FOTO

Mai multe magazine Mic.ro deținute de omul de afaceri Dinu Patriciu sunt închise și vor rămâne așa până când rețeaua va funcționa normal, scrie Money.ro.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 16:22

Unele magazine Mic.ro din Capitală sunt închise, iar cele care mai funcționează au un alt program. Dacă înainte unitățile erau deschise zilnic între orele 07.00 și 23.00, acum programul este diferit. Magazinele sunt deschise de luni până vineri doar până la ora 20. Sâmbăta și duminica sunt închise.

“Acum facem un business plan. Deocamdată, unele magazine vor sta închise până acest business plan va fi definitivat”, a declarat pentru Money.ro, Dinu Patriciu, întrebat fiind de ce o parte din magazinele Mic.ro sunt închise.

În plus, Dinu Patriciu a infirmat zvonurile apărute recent, potrivit cărora omul de afaceri ar fi vândut un pachet de 49% din acționariatul Mercadia unui grup de investitori americani, firma care deține lanțul de magazine Mic.ro.

“Informația nu este reală. Ce este real e că o refinanțez eu. Nu pot să vă dau mai multe detalii încă”, a infirmat pentru MONEY.ro Dinu Patriciu zvonurile de vânzare a pachetului de acțiuni.

CITEŞTE ŞI:

Magazinele din reţeaua Mic.ro au pus lacătul. Reprezentanţii nu comentează