Patrichi, afectat după înlocuirea de la „Dansez”. Soţia solicită ca Pro TV să-şi ceară scuze

Soţia coregrafului Cornel Patrichi a publicat pe Facebook o scrisoare în care solicită ca trustul să-şi ceară scuze pentru situaţia creată în cazul soţului ei. Acesta spune că "motivaţia doamnei Mona Segall este nefondată, confuza şi subiectivă".

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 08:46

Cornelia Patrichi, soţia cunoscutului coregraf Cornel Patrichi, a publicat pe Facebook o scrisoare prin care solicită postului Pro TV să-şi ceară scuze pentru situaţia creată în cazul soţului ei.

„Zilele acestea mi-a fost foarte greu să citesc titlurile ziarelor: „Cornel Patrichi dat afară”. Ar fi fost mai potrivit „înlocuit”. Este foarte greu ca după o viaţa de muncă cu pasiune şi dragoste pentru dans, la sfârşitul carierei să ai o asemenea surpriză neplăcută. V-aş minţi dacă aş spune că nu l-a afectat această decizie pe care, de altfel, o consideră total nefondată. Şi nu atât faptul că a fost înlocuit, ci modul în care a fost înlocuit; fără un pic de respect. Oricum consider motivaţia doamnei Mona Segall nefondată, confuză şi subiectivă. Deşi stiu că trăim într-o ţară în care există o gravă inversare a valorilor, am sperat că PRO TV rămâne o televiziune corectă şi imparţială în aprecierea calităţilor profesionale şi umane. Aş aprecia dacă conducerea PRO TV şi-ar cere scuze pentru situaţia creată în cazul soţului meu, al artistului Cornel Patrichi. Iar în ceea ce priveşte dna Segall, PRO TV-ul ar putea-o trimite la coafor; mă întreb, această doamnă este din România? Oricum, doresc cu această ocazie să multumesc doamnei Emilia Popescu, domnilor Ştefan Bănică şi Willmark care ne-au contactat şi ne-au spijinit moral. Un deosebit confort am avut, de asemenea, din partea publicului care ne-a contactat şi astfel am realizat încă odată, cât de mult este apreciat soţul meu în rândul telespectorilor, şi nu numai, a scris Cornelia Patrichi.

Coregraful Cornel Patrichi nu va mai face parte din juriul celei de-a 13-a ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine„. Vestea a primit-o telefonic, de la un simplu angajat.

Cornel Patrichi, jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”, a fost pus pe liber, el fiind înlocuit, cu doar două zile înainte de startul noului sezon al concursului, cu Edi Stancu. Vestea l-a întristat pe Cornel.