Partide de sex de care orice cuplu are nevoie, recomandate de sexologi

Atunci când viaţa sexuală a cuplului a intrat pe o pantă descendentă, tot ce trebuie să faci este să o condimentezi cu puţin mister şi putin spirit aventuros.

05 mart. 2013, 21:00
Partide de sex de care orice cuplu are nevoie, recomandate de sexologi

Partida rapidă de sex este ca un cutremur: îţi ridică adrenalina, se termină repede şi te lasă cu genunchii înmuiaţi. Mai mult, partidele rapide de sex sunt un semn al dorinţei profunde pe care o ai pentru partener. “După o zi stresantă, o partidă de sex “furioasă şi iute” poate fi eliberatoare. Atunci când te simţi excitat, nici nu mai e nevoie să-ţi dai toate hainele jos. Doar descoperi ce trebuie descoperit şi te bucuri de moment”, spune dr. William Fitzgerald, terapeut sexual în San Jose, California.

Partida de sex… la vedere

S-ar putea să te gândeşti că este mai uşor să vorbeşti în faţa a 500 de oameni decât să te masturbezi în faţa soţului, însă se pare că acest lucru ar fi împlinirea uneia dintre fanteziile bărbaţilor. Cel puţin aşa susţine un grup de cercetători care a realizat un sondaj în rândul bărbaţilor pentru a vedea cât de mult le place acestora să tragă cu ochiul. Privitul nevestei în timp ce se masturbează s-a aflat în top 10 fantezii sexuale ale tuturor bărbaţilor participanţi la studiu.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.