Paris, fiica lui Michael Jackson: Mă simţeam prost când purtam masca

Fiica cea mare a lui Michael Jackson a făcut mărturisiri în premieră despre vremurile în care Michael Jackson îşi obliga copiii să poarte feţele acoperite când ieşeau în public.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 21:23

La „The Ellen DeGeneres Show”, Paris, care a împlinit 13 ani şi dă de pe-acum semne că a moştenit mult din talentul tatălui ei, a vorbit pentru prima oară despre faptul că nu i-a plăcut niciodată să-şi acopere faţa când Michael îi obliga, pe ea şi pe fraţii ei, să apară în public cu feţele acoperite cu văluri prin care nu se vedea aproape nimic.

„Regele muzicii pop”, care a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani, vroia de fapt să-şi protejeze astfel copiii de curiozitatea ziariştilor şi a fanilor.

„Mda… mi se părea că asta e ceva stupid … de ce trebuia eu să port mască? … Dar, mai târziu, mi-am dat seama că tata încerca de fapt să ne protejeze şi chiar ne-a explicat odată asta”, s-a confesat Paris în „The Ellen DeGeneres Show”.

Paris a început uşor-uşor să iasă din umbra tatălui ei, iar acum, această emisiune a fost considerată ca fiind primul ei interviu  „solo”, scrie publicaţia britanică The Telegraph, care a obţinut înregistrarea emisiunii.

Fiica lui Michael urmează să apară într-un film numit „Lundon’s Bridge and The Three Keys”. Întrebată când şi-a dat seama că vrea să joace, ea a răspuns : „Încă de mică, când tatăl meu era în Moonwalker, iar eu ştiam cât de bine putea el să cânte, dar nu ştiam că putea să şi joace. Când am văzut asta, mi-am zis : „Ooo, vreau să fiu exact ca el!”

Paris a mai dezvăluit că îi plăcea foarte mult la şcoală. „M-am comportat ca un copil obişnuit. Vreau să spun că eram tratată ca şi ceilalţi copii. Când am venit la Buckley, cei de la acea ăcoală nici nu ştiau cine sunt. Eram … da, am avut şansa să fiu un copil normal”, a povestit cu plăcere Paris.