Părinţii fac lucruri TRĂSNITE: Topul celor mai amuzante FRIZURI pentru BEBELUŞI FOTO

Mai mulţi părinţi din lumea întreagă şi-au înscris copii într-un concurs inedit. O bloggeriţă din America a lansat pe site-ul ei un concurs în care părinţii puteau trimite fotografii cu cele mai ciudate frizuri ale bebeluşilor lor. Astfel, într-un timp foarte scurt s-au strâns peste 400 de imagini, galeria de mai jos fiind compusă din cele mai epice coafuri de nou-născuţi.

04 iun. 2013, 16:08

Ilana Wiles, un blogger care învaţă mamele cum să îşi crească copii a postat pe site-ul ei un concurs în care părinţii puteau trimite fotografii cu cele mai amuzante frizuri ale odraslelor pe care le au. Ideea i-a venit după ce s-a amuzat de părul unuia dintre proprii ei copii. 

Citeşte şi Imagini super haioase cu CEI MAI FURIOŞI bebeluşi! GALERIE FOTO

Pentru a face concursul şi mai amuzant, ea a dat fiecărui bebeluş un nume ciudat, de actor sau de animal, lucru care a amuzat şi mai mult cititorii blogului.

Bebeluşii au primit diferite nume, de actori sau de animale, cum ar fi Păunul, Porcuşorul sau chiar Rechinul, potrivit fiecărei coafuri. După fiecare poză pe care o primeam mă gândeam că nu există ceva mai ciudat, dar apoi venea alta care era şi mai bună„, a spus mama din New York unei publicaţii americane. 

Citeşte şi Doi bebeluşi simpatici dansează pe muzica tatălui lor VIDEO

Fotografiile au fost postate ulterior pe Facebook şi pe Instagram, spre amuzamentul fanilor, care au spus că numele date de femeie i-au amuzat, iar bebeluşii i-au făcut să zâmbească. Câştigătorul urmează să fie anunţat la sfârşitul acestei săptămâni, iar părinţii vor primi cadou o cană uriaşă imprimată cu chipul bebeluşului.