Părinţi fanatici: Au forţat-o să bea urină şi au bătut-o crunt ca să scoată dracii din ea

O familie din Suedia şi-a forţat fiica de 10 ani să-şi bea propria urină şi a bătut-o în repetate rânduri până când fata a rămas în stare de inconştientă. Motivul pentru care părinţii fetiţei au făcut toate acestea era faptul că ei credeau că este vrăjitoare şi lucrează cu duhurile rele.

RomaniaTV.net
19 ian. 2013, 20:16
Părinţi fanatici: Au forţat-o să bea urină şi au bătut-o crunt ca să scoată dracii din ea

Cuplul din oraşul Boraas, din vestul Suediei, originar din Congo, îşi abuza fiica în mod sistematic, crezând că micuţa ar fi vrăjitoare şi că ar avea în ea duhuri rele. Ca să scape de ele, părinţii ei s-au gândit să o exorcizeze după ritualuri proprii, obligând-o pe fetiţă îşi bea urina, pe care uneori i-o amestecau un detergent de menaj. 

De asemenea, părinţii o băteau până rămânea inconştientă şi continuau să o lovească şi în această stare. Nu o îngrijeau, iar la şcoală fetiţa se ducea cu hainele murdare, dezvăluie Daily Mail, citând presa suedeză. 

Publicaţia suedeză locală, Boraas Tidning, a scris în ediţia online că, în 2008, părinţiii fetiţei au cerut ajutor de la statul suedez pentru a-şi trimite fiica în Congo ca să fie exorcizată acolo. Autorităţile suedeze le-au respins însă cererea. Acum, fetiţa a fost luată din familia părinţilor care au abuzat-o şi dată în grija sericiilor sociale. Părinţii ei sunt judecaţi pentru rele tratamente aplicate minorului, deşi ei susţin în continuare că nu au făcut nimic rău prin ritualurile barbare pe care i le-au aplicat.