Pârât de primari. Pedelistul Ioan Oltean, în vizite nocturne la PSD

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că lideri ai PDL, în frunte cu Oltean, fac presiuni asupra primarilor PSD prin "vizite nocturne" şi şantaj pentru ca aceştia să candideze în numele PDL, transmite corespondentul Mediafax.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 14:38
Pârât de primari. Pedelistul Ioan Oltean, în vizite nocturne la PSD

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, a spus că mai mulţi primari PSD i-au spus că primesc vizite nocturne din partea liderului judeţean al PDL, deputatul Ioan Oltean, a preşedintelui CJ, Liviu Rusu, a vicepreşedintelui CJ Luca Iancu, a administratorului public al CJ Vasile Negruşeri şi a inspectorului şcolar general Vasile Marc, care sunt membri PDL, respectiv a prefectului Cristian Florian şi a subprefectului Ioan Cătălin Păun care fac presiuni asupra lor să candideze în numele PDL la alegerile locale din iunie.

„Populaţia nu mai poate fi păcălită şi cumpărată. Oricâte vizite nocturne vor face acasă la oameni, mergând peste ei, prefectul, subprefectul, Oltean, Liviu Rusu, Luca Iancu, Negruşeri şi Marc, fiindcă asta e trupa de comando, şi care le fac promisiuni primarilor noştri şi consilierilor că vor veni milioane de la Guvern să rezolve problemele comunităţilor greu încercate după ce au primit zero lei de la Consiliul Judeţean, nimeni nu va pleca de la noi”, a declarat Moldovan.

El a spus că nu numai primarii sunt „vizitaţi nocturn”, ci şi consilierii locali cu influenţă în comunităţile lor, dar cu toţii vor rezista la aceste presiuni.

„În afară de vizitele acestea nocturne, au început acte de şantaj. Afară copilul, afară nevasta, vezi că unul are proces acolo, vezi că altul are proces dincolo. Jihadul e zero”, a afirmat Moldovan.

El a spus că, în pofida a ceea ce se întâmplă în judeţ, el nu se sperie, ci prinde curaj în lupta pe care o va duce să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi cât mai multe primării.

„Mă ajută şi pe mine aceste lucruri, fiindcă oamenii se mobilizează mai mult decât până acum. Toată lumea s-a săturat de un asemenea comportament”, a declarat Emil Radu Moldovan.

În Bistriţa-Năsăud, din cele 62 de unităţi administrativ-teritoriale, 22 sunt conduse de primari PDL, 30 de primari PSD, nouă de primari liberali şi o primărie de un primar independent.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, liderii PDL Bistriţa-Năsăud menţionaţi de Emil Radu Moldovan nu au putut fi contactaţi.