Parada modei la OSCAR 2013. Vedetele au defilat în ţinute remarcabile pe covorul roşu GALERIE FOTO

Ca în fiecare an, gala Premiilor Oscar a fost un prilej pentru ca vedetele să-şi etaleze ţinutele care mai de care mai elegante şi mai strălucitoare. Cele mai curajoase au ales ţinute în culori deschise, strălucitoare, care au luminat, cu siguranţă seara.

25 feb. 2013, 08:04

Jessica Chastain a ales, spre exemplu, o rochie mulată Armani Prive, bej şi cu inserţii aurii. Amy Adams a optat pentru o rochie tip prinţesă, cu multe volane şi de culoare bleu, marca Oscar de la Renta.

Jennifer Lawrence, care a plecat acasă cu premiul pentru cea mai bună actriţă, a rămas fidelă creatorului său preferat, Dior, şi a îmbrăcat o rochie foarte pretenţioasă şi voluminoasă, din colecţia Haute Couture.

Charlize Theron (foto stânga)a ales şi ea Dior, dar rochia ei a fost mult mai simplă şi de un alb strălucitor, cu o croială simplă şi cu o trenă destul de lungă.

Anne Hathaway (foto dreapta) a purtat o rochie roz pal, tip Audrey Hepburn, a casei de modă Prada. Pe cât de interesantă a fost croiala rochiei, pe atât de ciudat au arătat pensele din dreptul sânilor, nefiind clar dacă aspectul ţuguiat al materialului a fost intenţionat sau rodul unei erori.

Naomi Watts, Renee Zellweger, Catherine Zeta Jones şi Halle Berry au ales culori metalice, iar alte actriţe precum Sandra Bulloc, Amanda Seyfried, nicole Kidman şi Kristen Stewart au preferat rochii cu broderii pretenţioase.

Reese Witherspoon a arătat senzaţional într-o rochie albastru cobalt, despre care a spus că i-a fost aleasă de fiica ei. Tot pentru nunanţe de albastru au optat şi Quvenzhane Wallis, îmbrăcată într-o rochie din colecţia Armani Junior, Nancy O’Dell şi Robin Roberts.

Mai multe imagini, în GALERIA FOTO