Pantilimon, titular împotriva campioanei Europei. A primit două goluri, dar a salvat altele patru

Costel Pantilimon a fost titular în finala Audi Cup, jucată la Munchen, pierdută de Manchester City cu 1-2 în faţa lui Bayer. Unul dintre golurile primite de de portarul român a fost marcat din penalty.

02 aug. 2013, 07:04
Pantilimon, titular împotriva campioanei Europei. A primit două goluri, dar a salvat altele patru

Costel Pantilimon nu a apucat să debuteze în Premier League, deşi se află din 2011 la Manchester City, însă o dată cu venirea pe banca tehnică a lui Manuel Pellegrini speră ca acest vis să i se împlinească. Antrenorul chilian i-a dat lui Panti o şansă joi seara, în finala Audi Cup, titularizându-l împotriva celor de la Bayern Munchen.

Deşi a primit două goluri, iar echipa sa a fost învinsă cu scorul de 1-2, Pantilimon a avut o prestaţie foarte bună, mai ales în prima repriză, când a respins şuturile lui Ribery (min. 2), Kroos (min. 9) şi Robben (min. 29). De asemenea, în minutul 76, Pantiliomon a apărat un şut bombă expediat de Shaqiri (min. 76).

Compatriotul nostru a fost învins de Thomas Muller, din penalty (min. 66) şi Mandzukic (min. 72), după ce Alvaro negredo deschisese scorul pentru City, în minutul 61.

Rezumatul partidei Bayern – Manchester City 2-1