Panică la Giurgiu. Un bărbat ameninţă că aruncă în aer o butelie

Poliţia şi pompierii din Giurgiu au intervenit la un bloc de pe Bulevardul Tineretului din Giurgiu, unde un bărbat ameninţă că se va sinucide şi va arunca blocul în aer.

27 ian. 2013, 08:53
Panică la Giurgiu. Un bărbat ameninţă că aruncă în aer o butelie

Un bărbat ameninţă că aruncă în aer o butelie şi, odată cu aceasta, întreg blocul în care locuieşte. Bărbatul a ieşit pe balcon cu butelia.

Un vecin speriat a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pompieri, dar şi un psiholog care va încerca să discute cu bărbatul şi să-l convingă să renunţe la ideea de a se sinucide.

Bărbatul este singur în apartament, şi refuză să deschidă uşa soţiei şi fiicei sale, pe care le-a dat afară din apartament în urma unei dispute. Apoi, individul a distrus mobilierul din locuinţă cu un topor şi a spart mai multe geamuri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice, motiv pentru care nu s-a recurs până acum la spargerea uşii, deoarece acesta ar putea avea reacţii neprevăzute.