Pamela Anderson, super-sexy într-o reclamă la lenjerie intimă GALERIE FOTO

Pamela Anderson are 45 de ani, dar arată în continuare senzaţional. Dovada este o şedinţă foto la care a participat recent pentru o reclamă la o linie de lenjerie intimă.

21 feb. 2013, 16:43

Au trecut aproape 25 de ani de când Pamela Anderson a devenit cunoscută în showbiz-ul de peste ocean, însă blonda este la fel de sexy ca atunci când a apărut prima oară în Playboy. Succesul ei în modeling şi actorie s-a datorat, fără îndoială, fizicului său şi, în special, bustului generos.

Fosta vedetă din serialul Baywatch este şi acum la fel de sexy ca pe vremea când alerga pe plajă în costumul de baie roşu ca focul, cu toate că în cei 25 de ani de când s-a lansat a făcut şi doi copii.

Pamela Anderson a pozat în lenjerie marca Bonita De Mas şi a lăsat la vedere un corp perfect, fără pic de grăsime sau celulită.

Dacă în ultimii ani a avut grave probleme financiare şi a cam dispărut de pe firmament, în ultima vreme vedeta pare să fie din nou pe o pantă ascendentă. Ea a participat recent la show-ul Dancing on Ice şi se pare că este căutată din nou pentru contracte de publicitate. Totuşi, ea tocmai şi-a pus în vânzare casa din Malibu, pentru care cere 7,75 milioane de dolari, pentru a strânge suficienţi bani pentru a-şi plăti datoriile la fisc.