Paleologu: Blaga e un om minunat, dar nu are lipici la public

Theodor Paleologu a arătat, sâmbătă, în susţinerea Elenei Udrea la preşedinţia PDL, că moţiunea lui Vasile Blaga este "moartea lentă", cea a Monicăi Macovei este "nuca în perete", iar cea a Elenei Udrea "ori la bal, ori la spital" şi a spus că Blaga nu are "lipici la public".

RomaniaTV.net
23 mart. 2013, 11:07
Paleologu: Blaga e un om minunat, dar nu are lipici la public

Paleologu şi-a început discursul spunând că astăzi este ziua Sfântului Teodor şi îi serbează ziua pentru că „este sâmbăta lui Teodor care a inventat coliva”.

El a felicitat-o pe Elena Udrea că a avut curajul să-l lase să vorbească în susţinerea ei şi a precizat că nu are de gând să o laude.

Paleologu a arătat că Udrea este perfectă pentru rolul de „anti-Ponta” şi că el „garantează, asigură” că, dacă iese Blaga preşedinte, la alegerile europarlamentare va apărea o listă concurentă care va trage PDL în jos, cu Neamţu, Ungureanu sau oricine altcineva.

„Eu nu am nimic cu Vasile Blaga, este un om minunat. Îl voi apăra de cei care spun că trădează (…) În schimb, chiar dacă are toate calităţile umane, intelectuale – ştie istoria imperiului Habsurgic -, din păcare nu are suficient lipici la public. Nouă ne place când ţipă la noi în partid, dar în faţa elelctoratului nu este suficient”, a afirmat Paleologu.

El a mai arătat că moţiunea lui Blaga este „moartea lentă”, deoarece partidul scade la fiecare confruntare electorală, moţiunea „prietenilor” ar numi-o „nuca în perete”.

„Sunt alături de Elena Udrea pentru a mă asigura că Monica Macovei şi Cristian Preda va fi pe lista europarlamentarilor pe numărul 2, 3”, a adăugat Paleologu.

El a spus că moţiunea Udrea este „ori la bal, ori la spital” şi el o preferă în locul „moartei lente”.

„Voi vota Elena Udrea fără să-i dau un cec în alb”, a încheiat Paleologu.