Păcăliţi de socrul vedetei TV Şerban Huidu. Mii de euro pentru un apartament inexistent VIDEO

Asta susţin cei care au plătit sume de peste 50.000 de euro pentru un apartament în cartierul bucureştean Militari. Blocul de 14 etaje trebuia să fie gata la sfârşitul anului trecut, dar niciun muncitor n-a mai călcat pe şantier încă din vară. Firma care nu şi-a făcut treaba aparţine fostului senator Matei Vintilă.

RomaniaTV.net
21 ian. 2012, 08:23
Păcăliţi de socrul vedetei TV Şerban Huidu. Mii de euro pentru un apartament inexistent VIDEO

Clădirea ridicată în cartierul Brâncuşi ar fi trebuit să-şi primească locatarii încă din toamnă. Cei care au plătit în întregime apartamentele au aşteptat în zadar cheile.

Trebuia să se termine din august, pe 8 august. Nu vedeţi ce ţeapă ne-am luat? În antecontract ne-a scris că dacă nu termină la data care scrie în antecontract, pierd ei 10% din suma pe care am dat-o. Şi acum, după 8 august ne-a amânat, s-a refăcut ăsta până pe 15 ianuarie„, a spus o locatară.

Femeia spune că păgubiţii fac presiuni asupra patronului firmei de construcţii, fostul senator PSD de Vâlcea, Matei Vintilă.

Şeful mare-mare e ăla…socrul lui Huidu, Matei. E cel mai mare. A sărit lumea pe ei, că vrea să se mute. Ne-am luat ţeapă: uite, n-avem gaze, n-avem lumină. Am sobă. Magazia de lemne e aici. Am avut mare noroc că s-a deschis un magazin şi am luat lumină de la magazin. Că altfel ce făceam, cu trei copii? Acum a sărit lumea pe ei. S-au dus pe la notar cu fel şi fel de declaraţii„, a mai declarat locatara păcălită.

Fără vreo legătură cu faptul că blocul se află pe Aleea Masa Tăcerii, fostul senator Matei Vintilă nu a putut fi contactat pentru a oferi explicaţii. A făcut-o, însă, unul dintre directorii firmei.

N-a fost în întregime vina constructorului. Am avut ceva probleme cu finanţatorul. Anul trecut s-au întrerupt lucrările, repet, din cauza finanţatorului, care nu şi-a respectat termenii contractuali. Nu sunt bani”, a declarat directorul firmei.