Păcăliţi cu locurile de muncă. Au crezut că dau lovitura în Germania, dar au trăit un coşmar

A profitat de disperarea unor şomeri şi i-a înşelat cu locuri de muncă în străinătate. Vorbim despre o femeie din Gorj care le-a promis oamenilor joburi în Germania. După ce au aflat că au fost păcăliţi, oamenii s-au întors în ţară. Nu toţi şi-au permis însă acest lucru.

RomaniaTV.net
23 iul. 2013, 07:01
Păcăliţi cu locurile de muncă. Au crezut că dau lovitura în Germania, dar au trăit un coşmar

Peste 70 de oameni din Gorj, Mehedinţi şi Dolj au fost înşelaţi cu locuri de muncă. Ei au plătit transportul şi comision de 100 de euro unei femei care le-a garantat slujbe în Germania. Salariul promis era mai mult decât atractiv, 6 euro pe oră la cules de castraveţi şi 2 euro pentru fiecare lădiţă de căpşune.

Oamenii nu s-au gândit nici măcar o clipă că ar putea trăi un adevărat coşmar odată ajunşi acolo. Potrivit #romanitv#, ei au fost abandonaţi în câmp. Pentru a ajunge acasă, mai mulţi gorjeni au apelat la bunăvoinţa altui şofer pentru a-i transporta înapoi în ţară, pe datorie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru înşelăciune, iar femeia în vârstă de 50 de ani din comuna Văgiuleşti a fost deja chemată la audieri.

Vezi: O nouă metodă de escrocherie, inventată de români VIDEO