(P) Cum să plăteşti mai puţin pentru televiziune, internet şi telefonie şi să ai beneficii maxime

Te-ai gândit cum e să ai peste o sută de canale TV, dintre care multe în format HD, telefonie şi internet de mare viteză, dar care să-ți aducă și economii de peste 300 de lei la contract?

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 10:18
(P) Cum să plăteşti mai puţin pentru televiziune, internet şi telefonie şi să ai beneficii maxime

Romtelecom a lansat promoțional noi pachete de servicii care îţi oferă o economie de peste 300 de lei cu TVA inclus pe toată perioada contractuală, dacă semnezi pe doi ani şi comanzi în magazinul online. Pachetele îţi asigură servicii de televiziune cu până la 119 canale incluse în pachetul de bază iMaxim/Maxim, la care pot fi adăugate toate pachetele suplimentare și astfel poți ajunge până la 130 de canale, internet cu o viteză de până la 100 Mbps şi telefonie fixă. Poţi comanda aceste pachete şi telefonic, sunând la 1930, dar şi în magazinele Romtelecom sau ale dealerilor, iar aşa beneficiezi de o economie de 300 de lei la contract.

După ce am văzut noua ofertă a Romtelecom, am realizat că în momentul de faţă are una dintre cele mai bune oferte de pe piaţă pe segmentul clienţilor rezidenţiali, ca să nu mai vorbim de serviciile post vânzare, pentru că de multe ori achiziţionăm un produs fără să ne gândim la importanţa serviciilor adiţionale şi la modul în care este tratat clientul.

Pachetele incluse în promoţia Romtelecom sunt disponibile în 12 variante care cuprind două sau trei produse. Toate pachetele includ abonamentul maximde televiziune: Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV) cu 119 canale, respectiv Dolce Maxim (prin satelit) cu 99 canale, şi voce fixă sau voce fixă şi internet, menite să permită personalizarea ofertei în funcţie de nevoile efective ale unei gospodării.

Preţurile pachetelor încep de la 11,93 euro/lună cu TVA pentru primul an de contract, pentru pachetele de două servicii cu televiziune şi telefonie (care includ Dolce Maxim/Dolce iMaxim şi Voce Fix 100), şi de la 14,41 euro/lună cu TVA în primul an de contract, pentru pachetele cu trei servicii. Structura detaliată a pachetelor este disponibilă aici. Echipamentul aferent serviciului de televiziune se oferă în chirie, cu plata lunară începând cu 1,74 euro, cu TVA.